Publicerad den Lämna en kommentar

Golden Goose Super-Star i Silver Glitter med Ice-Gray Suede Star GWF00101.F000416.70136

Golden Goose Super-Star Sneakers i Silver Glitter med Ice-Gray Suede Star

Golden Goose Super-Star-serien är en av de mest ikoniska serierna inom sneakers, och de ständigt föränderliga designen gör att de förblir aktuella och eftertraktade. Dessa -sneakers har en överdel i silverglitter, med stjärna och hälflik i isgrått mocka. Dessutom har de isgrå mockainsatser och snören som ger en elegant touch. Den vintagefinishen ger sneakers en sliten och inbjuden look, medan handtillverkad konstruktion garanterar kvalitet och hållbarhet.

Med en övre del gjord av bomull, polyeten tereftalat och ko läder, samt ett foder av bomull, textilpolyuretan, viskos och polyester, ger dessa sneakers både komfort och andningsförmåga. Gummisulan ger utmärkt grepp och stabilitet, medan de handgjorda detaljerna ger en lyxig touch. Oavsett om du stylar dem med en klänning eller jeans, kommer dessa Golden Goose Super-Star-sneakers i silverglitter med isgrått mockastjärna garanterat att ge en modern och elegant touch till din outfit.

Tillverkade i Italien och tillgängliga på ggzapatosreplica.com, är dessa sneakers ett måste för alla fashionistas som vill lägga till en touch av lyx och glans i sin garderob.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *