Publicerad den Lämna en kommentar

Golden Goose Super-Star Sneakers Penstar med grön stjärna och fluorescerande hummerhälta Tab GWF00175.F004050.82135

## Golden Goose Super-Star Sneakers med Distinkt Design

presenterar Golden Goose Super-Star Sneakers, en tidlös ikon som ständigt utvecklas. Dessa sneakers har en beige Nappa läder övre med en smaragdgrön metallisk läderstjärna och en fluorescerande hummerfärgad mocka hälflik.

De isgrå mocka detaljerna, såsom tån och insatsen på baksidan, ger sneakers en unik touch. Den beige nylon tungan, kontrasterande svarta bokstäver på på Foxing och beige snören fullbordar designen.

Tillverkade av högkvalitativa material, inklusive fårskinnsläder, koläder, polyamid och getskinn läder, är dessa sneakers byggda för att hålla. Foderet består av 49% ko läder, 41% bomull, 7% polyester och 3% textilpolyuretan, vilket ger både komfort och slitstyrka. Yttersulan är gjord av högkvalitativt gummi, som ger utmärkt grepp och hållbarhet.

Beställ dina Golden Goose Super-Star Sneakers idag från kopiorggdb.com och njut av den perfekta kombinationen av stil, komfort och hållbarhet. Skorna är tillverkade i Italien, ett vittnesbörd om hantverkets kvalitet och uppmärksamhet på detaljer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *